Actualitat

23/10/2019

El Festival Filmets de Badalona selecciona un curt de la Fundació Acollida i Esperança

Dissabte 19 d’octubre el Festival Internacional de Curtmetratges Filmets de Badalona va projectar el curt “Temps” de la Fundació Acollida i Esperança. Aquest curt forma part del vídeo commemoratiu dels 25 anys de la Fundació, un vídeo en el qual les persones ateses per l’entitat expressen idees relacionades amb l’exclusió social.

El curt seleccionat pel Festival Filmets es centra en el tema de les addiccions alhora que suggereix la pèrdua de la salut, de l’habitatge o de les relacions socials que aquestes addiccions poden comportar. Aquesta peça va ser treballada concretament per les persones residents del pis d’inclusió Itaca.

Podeu veure la peça “Temps” al minut 17:18 del vídeo dels 25 anys d’Acollida i Esperança, titulat “Fil directe”: