Actualitat

17/10/2019

Des de la Fundació Acollida i Esperança reivindiquem els valors i els drets de les persones davant la situació a Catalunya

La Taula del Tercer Sector, amb ECAS com a entitat membre de la Taula, s’ha adherit al manifest llegit el 14 d’octubre a la Plaça Sant Jaume en relació a la sentència del procés (llegir Manifest). La Fundació Acollida i Esperança forma part d’ECAS (federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social).

Com a entitat del tercer sector i que atén a persones amb VIH/sida i exclusió social, des de la Fundació Acollida i Esperança volem reiterar que entre els nostres valors s’inclouen el diàleg al qual fa referència el manifest de la Taula, el respecte a la diversitat, la participació, l’equitat i la defensa dels drets de les persones. En aquest sentit volem manifestar que creiem en la llibertat d’expressió i de manifestació pacífica com a drets fonamentals que no poden ser vulnerats.

Seguim amb interès i preocupació tota l’actualitat centrant-nos en la nostra tasca d’acompanyament a les persones i en l’afectació que aquesta situació pot tenir per a elles.