Actualitat

06/09/2019

Vacances 2019 a la Garrotxa

Amistat, sortides, col·laboració, piscina, natura, bon rotllo, tranquil·litat, convivència, poder canviar rutines, el pa i el cafè, la casa… Aquestes són algunes de les coses que més han agradat de les vacances 2019 a la casa Mas Coromina a la Garrotxa!

Els residents dels centres d’acollida -Can Banús, Convent-, del pis Itaca i també usuaris del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma van gaudir d’aquests dies de vacances del 30 de juliol al 4 d’agost.

Cada estiu la Fundació Acollida i Esperança organitza vacances a una casa de colònies per tal que les persones usuàries puguin gaudir d’uns dies diferents, fer sortides, estar en contacte amb la natura i, en definitiva, associar el temps lliure a activitats saludables, divertides i de convivència amb els altres.

Aquests dies serveixen per conèixer i conviure amb persones dels diferents recursos. És per això que les vacances van començar amb dinàmiques de presentació perquè tothom es conegués millor.

Respecte a les sortides d’aquest any, s’han organitzat visites a Besalú, a Castellfollit de la Roca o a La Fageda, entre d’altres, i també a alguns gorgs dels voltants per gaudir d’una estona refrescant! Aquí us deixem algunes fotos més de les vacances 2019.