Actualitat

24/09/2019

Itaca celebra la Trobada en el camí 2019 al setembre

“Me sentí feliz, acogido, libre”, destaca una de les persones residents. Itaca ha celebrat la seva “Trobada en el camí” dissabte 14 de setembre amb les persones que hi viuen, professionals i voluntàries. Aquest cop la trobada anual ha tingut lloc a la masia Can Teulada.

“Un dissabte genial, on hem pogut compartir un espai, temps, potenciar els vincles o poder simplement això: compartir, escoltar, riure, acompanyar als altres”. Anna Coca, educadora del pis d’inclusió Itaca, resumeix amb aquestes paraules la Trobada en el camí 2019 remarcant els moments de confiança compartits durant la jornada.

Aquesta sortida és una oportunitat per conviure i passar un dia diferent en un altre entorn. A continuació podeu llegir alguns dels comentaris de les persones que viuen a Itaca sobre la trobada:

“Me gustó mucho estar todos juntos, la comida muy buena, la piscina, la casa muy bonita, la casita del árbol. Me sentí cómodo, como si estuviera en mi casa.”

“Fue algo diferente. Me sentí aceptado por los otros siendo yo mismo. Libre de tabús y de complejos.”

“Durante la comida hablábamos sin alzar la voz y respetando el tono. Me gustó que me mojaran haciendo la bomba.”

“Me sentí feliz, acogido, libre… y con la ropa empapada en la piscina jajaja.”

 “Al principio me sentí un poco cortado, no conocía a la gente… luego me lo pasé genia.l”

“Ese día no estaba bien, no me apetecía ir, ni estar con nadie. Solo quería estar solo. Pude encontrar un rincón donde abstraerme y leer.”

Bany a la piscina de Can Teulada: va fer molt bon dia!

Aquí podeu veure la paella preparada per tots plegats.