Actualitat

15/07/2019

Setmana Cultural 2019 al centre d’acollida Can Banús

Foto de grup de la visita al Museu de la Música

Fomentar espais culturals i lúdics de convivència fora de la rutina habitual del centre d’acollida: aquest és l’objectiu de la Setmana Cultural a Can Banús. Ha tingut lloc la setmana del 24 de juny amb diferents sortides lúdiques i culturals. La il·lusió i la cooperació han estat les protagonistes!

Hi ha sortides que es repeteixen any rere any com la del parc d’atraccions del Tibidado i la de la Illa Fantasia. Professionals i residents destaquen la diversió i la il·lusió de la infància que desperten aquestes sortides. També cada any es passa un dia a la platja i es visita el poble de Tossa de Mar.

Com a novetats al 2019 hi ha hagut una visita guiada al Museu de la Música i una tarda de cinema. També un dinar a una pizzeria de Badalona.

Alhora la setmana anterior el grup de teatre de Can Banús va estrenar l’espectacle teatral “Seres queridos” així que les persones residents també van gaudir d’una tarda de teatre com a protagonistes dalt de l’escenari o com a públic. Aquesta obra de teatre també es va voler emmarcar dins de la Setmana Cultural 2019.

A continuació podeu veure fotos d’algunes d’aquestes sortides!

A l’atracció de realitat virtual del Tibidabo

Tocant instruments al Museu de la Música

Sortida a la platja i visita a Tossa de Mar