Actualitat

26/07/2019

L’Alcalde de Badalona i la Regidora de Serveis Socials visiten Can Banús

L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, i la regidora de Serveis Socials, Aïda Llauradó, han visitat el 18 de juliol el centre d’acollida Can Banús, seu de Fundació Acollida i Esperança. Els ha acompanyat en la visita Mijail Acosta, director de la Fundació.

L’Alcalde i la Regidora han conegut de primera mà els serveis oferts al centre d’acollida Can Banús, SOPS (Servei Odontològic per a Pacients Socials) i el Centre Especial de Treball Mansol Projectes. Després de la visita hi ha hagut una reunió on s’ha parlat també del programa de pisos de la Fundació i el Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) i on s’ha fet referència al problema de l’accés a l’habitatge a la ciutat. També s’ha destacat que la col·laboració entre entitats socials i Ajuntament és clau.

L’any 1993 l’Ajuntament de Badalona va fer una cessió a Acollida i Esperança per 50 anys de la finca de Can Banús per a la creació del centre d’acollida. La Fundació va rehabilitar l’edifici per fer-ho possible i posteriorment va crear SOPS i també el Centre Especial de Treball a la mateixa finca per ampliar l’atenció a persones en situació d’exclusió social.