Actualitat

12/07/2019

El Convent dels Franciscans col·labora en el videoclip del projecte per a joves #AtrapaelRap

El claustre del centre d’acollida Convent dels Franciscans ha acollit la presentació del videoclip “Créixer”, gravat al Convent amb la col·laboració de persones residents i també d’alguns treballadors. Sempre que és possible el Convent cedeix els seus espais per realitzar-hi activitats organitzades per entitats de l’entorn.

El videoclip és un treball realitzat per joves de la Bisbal d’Empordà en el marc del projecte de tallers musicals “#AtrapaelRap”. El projecte compta amb la coordinació de les àrees consistorials de Joventut, d’Ensenyament i l’Escola Municipal de Música Conrad Saló, i amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

L’acte de presentació del videoclip “Créixer” al Convent, que va tenir lloc el 21 de juny, va comptar amb les actuacions d’alumnes de l’Escola de Música i amb la col·laboració de l’Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent.

Més informació a la notícia publicada per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà