Actualitat

07/06/2019

Visita del Patronat al Monestir de Santa Clara i al centre d’acollida del Convent

Dissabte 1 de juny les persones que formen part del Patronat de la Fundació van visitar el Monestir de Santa Clara i el centre d’acollida Convent dels Franciscans. El Patronat de l’entitat, que es reuneix trimestralment, va canviar la seva reunió habitual per fer aquesta visita.

Alguns patrons ja coneixien el Monestir i el Convent però els més recents encara no i per això van voler visitar-los. Primer van anar a Fortià (Alt Empordà) i van poder conèixer de primera mà el Monestir i els diferents serveis: l’Horta de Santa Clara i l’obrador on elaborem els patés, la granja de pollastres, el centre per a menors immigrants no acompanyats (gestionat per SUARA) i l’escola de formació de garantia juvenil (Fundació Antonio Jiménez). Aquesta visita els resultarà molt útil per valorar la conveniència i les possibilitats de posar en marxa una llar residència per a persones dependents menors de 65 anys, que és l’ús principal que es voldria donar a l’edifici del Monestir.

Després van anar a la Bisbal d’Empordà i van visitar el centre d’acollida Convent dels Franciscans de la mà de la Laura Martínez Caminal, la seva directora, que els hi va explicar a fons el funcionament del servei i el dia a dia del mateix.

Alguns dels comentaris dels membres del Patronat van ser “ara entendré molt més quan llegeixi en les actes de l’equip directiu tota la informació sobre el Convent” o “sabia que fèiem bona feina però ara en soc molt més conscient”. Un cop vista la casa van quedar-se a dinar amb tothom. I després de dinar encara van tenir temps per fer reunió i valoració del dia.