Actualitat

07/06/2019

Les persones voluntàries del pis d’inclusió Itaca es reuneixen al maig

El 30 de maig va tenir lloc una reunió amb les persones voluntàries del pis d’inclusió Itaca. La trobada va servir perquè els nous voluntaris i voluntàries es coneguessin i també per repassar temes, compartir punts de vista i fer noves propostes. Alhora, es va posar de manifest la importància del paper del voluntariat a la Fundació.

“Em va semblar interessant prendre consciència que hi ha més persones voluntàries, posar-nos cara entre nosaltres i posar en comú què fa cadascú. Em vaig assabentar de coses que no sabia. També va ser enriquidor poder compartir què pensem, les nostres sensacions, com ens comuniquem i què podem millorar entre tots”. Sonia Garcia Rodelas, voluntària d’Itaca que fa acompanyament en sortides els caps de setmana.

Algunes de les propostes compartides a la reunió van ser convocar una nova trobada de voluntariat d’Itaca a la tardor, conèixer més què fan altres persones voluntàries de l’entitat i potenciar la formació.

Ara fa poc més d’un any que la Fundació va incorporar una persona per coordinar l’àmbit del voluntariat a l’entitat, la Mònica Buliart. Durant aquest any s’ha implementat un nou pla de voluntariat que preveu convocar reunions entre els professionals i les persones voluntàries per a una millor coordinació i col·laboració mútua dins de l’equip.