Actualitat

07/06/2019

Els residents del Convent gaudeixen d’oci i cultura el cap de setmana

Les educadores del Convent dels Franciscans ens han explicat les activitats que van programar amb les persones residents el cap de setmana de l’11 i el 12 de maig: espectacle musical i sortida al parc d’atraccions del Tibidabo. Ho podeu llegir a continuació i també us deixem unes fotografies d’aquestes sortides!

“Entrada la primavera i la calor hi ha més  ganes de fer coses i d’aprofitar la cultura i l’oci que tenim a prop. El cap de setmana de l’11 i el 12 de maig al Convent no vàrem parar!

El divendres a la nit el teatre de Girona en oferia l’espectacle “Broadway a Capella” i el vam gaudir d’allò més! Les persones residents del Convent es van involucrar molt, animant en l’espectacle i van tornar a casa amb molt bones sensacions de la nit!

I per si fos poc, encara ens quedaven energies per anar a passar el dissabte al parc d’atraccions del Tibidabo! 16 persones amb moltes ganes de tornar a ser nens i nenes per un dia. Va ser molt divertit, vam pujar a totes les atraccions i se’ns va fer curt! Va ser un dia molt bonic, on vam poder compartir-nos i apropar-nos una mica més entre tots/es”.