Actualitat

28/06/2019

El Convent col·labora en una activitat amb joves com a membre de l’AAVV del barri

El centre d’acollida Convent dels Franciscans, com a membre de l’Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent, va col·laborar en la dinamització d’espais públics juntament amb l’Espai Jove el 24 de maig a la tarda. Concretament l’educadora del Convent Dúnia Flores va oferir un taller de ioga als joves que s’hi van apropar. Les persones residents al centre d’acollida també van assistir-hi i van donar suport a l’activitat.

Per al Convent dels Franciscans poder formar part de l’Associació de Veïnes i Veïns del Barri i col·laborar en projectes com aquest és molt positiu de cara a fomentar la participació i integració en la comunitat.

L’Espai Jove és un projecte adreçat a joves amb edats compreses entre 12 i 17 anys que té com a objectiu oferir un espai d’oci i lleure on puguin gaudir del seu temps lliure. L’activitat s’havia d’oferir a l’escola Empordanet de la Bisbal d’Empordà, a l’aire lliure, però pel mal temps es va canviar de lloc i es va realitzar finalment al mateix Espai Jove.