Actualitat

13/05/2019

Tornem a acollir el cicle de “Les Nits del Barri del Convent” a La Bisbal d’Empordà

Aquest mes de maig han tornat “Les Nits del Barri del Convent” a La Bisbal d’Empordà. El centre d’acollida Convent dels Franciscans col·labora un any més en aquest cicle cedint l’espai del seu claustre per celebrar-hi els diferents espectacles. A la foto podeu veure una imatge de l’obra que ha donat el tret de sortida al cicle el 16 de maig.

Teatre, monòlegs, titelles, contes per a adults i altres peces hi tenen cabuda durant cinc dijous dels mesos de maig (16 i 30 de maig), juny (13 i 27 de juny) i juliol (11 juliol).

L’Associació de Veïnes i Veïns Barri del Convent i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà són els organitzadors del cicle, produït per l’Associació Gironina del Teatre. La Piscina Municipal és, juntament amb el Convent dels Franciscans, un altre dels escenaris dels espectacles.

Web “Les Nits del Barri del Convent”