Actualitat

14/05/2019

Jornada “Els serveis socials especialitzats de la xarxa de VIH/sida i exclusió social” (13 juny)

El 13 de juny se celebra la Jornada “Els serveis socials especialitzats de la xarxa de VIH/sida i exclusió social”, organitzada per ECAS. La jornada exposarà i reflexionarà sobre els recursos actuals d’atenció i acompanyament així com sobre la coordinació d’aquesta xarxa. Alhora s’abordaran casos de derivació i atenció.

La jornada es dirigeix a professionals derivadors i a aquells professionals vinculats a l’atenció del VIH/sida i l’exclusió social o interessats en aquest àmbit.

Dins del programa hi intervé Mijail Acosta, director de la Fundació Acollida i Esperança, com a coordinador de la Comissió de VIH/sida i exclusió social d’ECAS. També Josep M. Lluch, director adjunt d’Acollida i Esperança, com a membre d’aquesta Comissió.

Programa de la Jornada (PDF)

Inscripcions