Actualitat

09/04/2019

Concert solidari Dolors Vicens en benefici de la Fundació Acollida i Esperança

La Coral del centre d’acollida Convent dels Franciscans també ha participat al Concert, així com persones residents del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA).

Diumenge 17 de març es va celebrar el 5è Concert solidari Dolors Vicens al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà. Els fons recaptats han anat destinats a la Fundació Acollida i Esperança.

El concert va ser un acte molt emotiu, d’una banda, pel fet que el Cor Carreras Dagas pensés com a organitzador un any més en la nostra entitat com a beneficiària de l’esdeveniment. D’altra banda, també per l’oportunitat de continuar donant visibilitat a les persones que viuen al Convent i de normalitzar la seva participació en la vida comunitària de la Bisbal.

La Coral del Convent dels Franciscans, formada per residents del Convent i també per residents del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA), va interpretar un tema al concert i seguidament va participar en el cant comú amb totes les corals: Cor Malodes, Petita Lola i Big Lola, Coral Pinedenca i Cor Carreras Dagas

En finalitzar el concert es va oferir un pica-pica als membres de les diferents corals i als acompanyants, on es van compartir impressions i on els membres de la Coral del Convent van rebre felicitacions per la seva actuació.

La Coral del Convent es va formar l’any 2016 a partir d’un dels tallers dirigits que s’ofereixen al centre: el taller de cant coral. Actualment la formen 14 persones i la dirigeix Anna Carol, educadora del centre.

Aquí podeu veure imatge del final del Concert!