Actualitat

14/03/2019

Sortida a la neu de Can Banús: companyerisme, exercici i diversió

“Es la primera vez que veo la nieve. Ha sido muy bonito y divertido. Lo que más me gustó fue andar, el paisaje y el pueblo”. Ens ho diu el Valentín, una de les persones residents del centre d’acollida Can Banús que ha fet la sortida a La Molina per gaudir de la neu i de la natura (6-7 març).

Aquest és el tercer any consecutiu que es fa aquesta sortida on residents i professionals conviuen dos dies a la neu. “Donde dormimos a mí también me gustó mucho, nos trataron muy bien”, ens comenta l’Alí sobre l’alberg on van passar la nit.

El primer dia van caminar 6 quilòmetres. La intenció era fer una excursió amb raquetes però no hi havia gaire neu així que només van fer falta els pals per caminar. Els professionals de Can Banús comenten que els residents s’anaven animant, esperant i donant suport com a companys els uns als altres durant l’excursió. I que van riure tots molt amb alguna que altra relliscada!

També van visitar Puigcerdà i Bellver de Cerdanya. I van voler tirar-se en trineu però la manca de neu a l’estació d’esquí d’Aransa ho posava difícil! “Nos ha faltado nieve pero la montaña estaba muy bonita”, ens diu en Khalid.

Hi ha hagut sentiment de cohesió i molt bon ambient durant tota la sortida! Us deixem algunes fotos a continuació.