Actualitat

13/03/2019

El Carnaval 2019 al Convent dels Franciscans

Durant la setmana del 4 al 10 de març vam celebrar el Carnaval al Convent dels Franciscans, centre d’acollida a la Bisbal d’Empordà. En concret, vam dedicar el taller ocupacional a confeccionar elements per decorar el Convent, a elaborar màscares de guix i a preparar disfresses. Cada dia hi havia una consigna a seguir per a l’ambientació carnavalesca!

Divendres 8 de març a la tarda vam celebrar el concurs de disfresses al Convent, amb premis i un berenar especial. I dissabte vam anar a veure la Rua de Carnaval de la Bisbal disfressats com no podia ser d’una altra manera.

Aquí us deixem més fotos del Carnaval al Convent i també del Carnaval al centre d’acollida Can Banús a Badalona. La intenció és celebrar les festes i dies especials amb les persones residents. A més intentem vincular aquestes dates amb els tallers diaris que es fan als centres.