Actualitat

11/03/2019

Compartim missatges de les persones que ens van acompanyar en l’acte dels 25 anys

El passat 28 de febrer vam celebrar un acte amb motiu dels 25 anys de la Fundació Acollida i Esperança al teatre d’El Círcol de Badalona. Per fer-lo més participatiu, vam repartir unes targetes perquè les persones que ens acompanyaven escrivissin alguna idea que volguessin destacar en relació a la celebració i a aquests 25 anys de l’entitat. A l’acte també vam proposar el hashtag #25anysAcollidaiEsperança.

A continuació us compartim comentaris que hem rebut a través de les targetes i de les xarxes socials: moltes gràcies per tots els missatges, que ens animen encara més a continuar endavant! I si ens voleu fer arribar qualsevol idea/reflexió/testimoni sobre aquest 25è aniversari recordeu que ens podeu escriure a: comunicacio@acollida.org

Missatges de persones i entitats que ens van acompanyar en l’acte dels 25 anys (28 de febrer de 2019):

“Una escola de vida. Sou una gran família de la que formem part els qui hem passat en algun moment de les nostres vides. MOLTES FELICITATS!”.

 

“Can Banús és la meva casa i la de tothom que ho necessiti, és un lloc ple d’amor. Ens cuiden com a fills i està situada en un entorn màgic, la feina que fa el personal és meravellosa. Jo tinc un somni, que tothom es curi de la malaltia. Som molts els que desitgem una vida plena, casar-nos, tenir fills… Simplement felicitat.” (Josep M. Alarcón)

 

“Una gran labor y esperemos que cumplan 25 más o a ser posible muchos más”.

 

“25 anys de vides paral·leles i comunes. Gràcies.” (AUPA’M)

 

“Jo soc la filla gran de la presidenta de la Fundació i tinc una germana petita i quan sigui gran desitjo formar part de la Fundació.” (Laia Vives)

 

“El Padre Costa tuvo un sueño que después de 25 años es realidad, tantas personas que han podido encontrar una ayuda, una esperanza, una razón para vivir. Conocer a las personas de la Fundación, en concreto del piso Itaca, hace que me plantee tantas cosas: ese levantarse una y otra vez cada vez que te caes, sonreír aunque dejes atrás tanta sombra, ayudarse para salir adelante… Solo puedo decir: Gracias.” (Lorena)

 

“Una idea: ¿por qué no se prepara a las personas para tener un trabajo después de salir del centro?”.

 

“AMOR”.

 

“Felicitem aquests 25 anys d’acció social de la Fundació Acollida i Esperança. Estem contents que l’entitat continuï amb la seva tasca com a entitat badalonina.” (Àlex Pastor)

 

“25 anys de la Fundació Acollida i Esperança de Badalona. 25 anys fent continuïtat en la diversitat on l’ajuda entre iguals i l’empatia és l’eix central i on tothom hi té un lloc. Gràcies.” (Chakir el Homrani)

 

“Família. Som família. Ens estimem, ens ajudem, estem els uns pels altres, cadascú des del que pot, encara que sigui poc. Orgull de família”.

 

“Seguid así e intentad mantener el espíritu y los valores y en la medida que sea posible abrid la fundación a otros colectivos en riesgo de exclusión que puedan necesitarlo. FELICIDADES Y GRACIAS!!”.

 

“Tendresa i acompanyament, la raó base de tota acollida i tota esperança per viure. Som persones que ens necessitem els uns als altres i tots i totes necessàries. Una càlida abraçada. Honestedat s’escriu amb h de Hassan”.

 

“Peldaños, intemperie, acollida, responsabilidad… Muchas gracias por vuestra labor que es impagable e irremplazable. Dios os bendiga y os dé mucho ánimo y fuerza para seguir ofreciendo cada día lo mejor!! ¡¡Felicidades!!”.

 

“Felicidades!! Dios seguirá asistiéndoos”.

 

“MOLT EMOCIONANT! :)”

 

“Moltíssimes gràcies al Pare Costa. Que la Fundació Acollida i Esperança sigui molt fidel a l’Esperit del seu fundador, el Pare Costa. XXV anys és el principi de molts XXV anys. Gràcies!!”.

 

“Les paraules cobren tot el seu sentit avui a Badalona en aquest acte de 25 anys: Acollida i Esperança. Tan senzill, tan valuós.” (Oriol Lladó)

 

“Gràcies. Força. Amistat”.

 

“Dedicación y alegría produce humanización. ¡Ánimo!”.

 

“25 años de buen trabajo al servicio de los que más lo necesitan!” (Luiggi Sarrias)

 

“Gracias Acollida y Esperanza”.

 

“PER MOLTS MÉS ANYS!! PURA VIDA!.” (Martí)

 

“Agraïment per l’acompanyament  a persones amb dificultats. Gràcies per donar continuïtat a la Fundació”.

 

“No hem de jutjar, tots podem caure al pou. Generositat”.

 

“Hemos tenido la gran satisfacción y alegría de haber podido beber y aprender de unos ‘catedráticos’ en las actividades sociales. Os felicitamos y os damos las gracias por habernos permitido acceder a una magistral lección de humanidad y solidaridad (Proyecto solidario SENSE SOSTRE)”.

 

“Dignes d’admiració, és un gran orgull i satisfacció el poder contribuir amb la nostra petita ajuda a aquesta tasca tan gran que feu. Gràcies (Elisa Villagrasa, SEDIBAC)”.

 

“Acompanyant la Fundació Acollida i Esperança en el seu 25 aniversari, agraint la seva lluita constant contra l’exclusió social i l’estigmatització de la pobresa. Gràcies per tant.” (Guanyem Badalona en Comú)

 

“La ilusión y el amparo que proporciona la Fundación es muy alentador para las personas desvalidas así que pido a Dios que la fundación perdure y que se haga grande”.

 

“Agraeixo molt tot l’esforç que heu realitzat i si Déu vol seguiu realitzant doncs en la societat falta esperança. La Fundació Acollida i Esperança és aire per respirar”.

 

“Un testimoniatge que deixa petjada”.

 

“Una passada sentir la vostra experiència i les vivències en un dia com avui. Acompanyar, treballar, incidir. Som actrius de la societat. Cal actuar per canviar el que no està bé. I que no falti mai aquesta empenta!. Gràcies i felicitats.” (El Círcol)

 

“Abraçada!!”.

 

“Can Banús. Donar i rebre, sentir aquest cor que batega estimant i que necessita compartir per qui més ho necessita a la vegada que ens enriqueix d’una manera plena cada dia i que vol dir estimar i sentir-nos estimats, és així com sentim la íntima i plena felicitat. Endavant, sou un autèntic exemple a seguir”.

 

“Enhorabona EMOCIONA I IMPLICA!”.

 

“No edulcorem l’exclusió social, que és molt dura”,  demana el director de la Fundació Acollida i Esperança. “Des de les entitats podem ajudar i acompanyar però és cadascú qui s’apodera a si mateix”. Gràcies per la feina i les reflexions!” (Agnès Rotger)

 

“Conec des de fa poc la Fundació però amb la vetllada d’avui refermo el meu convenciment que aquesta societat està canviant poc a poc amb un munt d’entusiasme i consciència que ben aviat es farà visible. Gràcies”.