Actualitat

06/02/2019

La Fundació Acollida i Esperança commemora els 25 anys amb un acte institucional a Badalona (28 febrer)

La Fundació Acollida i Esperança celebrarà dijous 28 de febrer un acte per commemorar el 25è aniversari de l’entitat on es compartiran dades, aprenentatges i reptes. L’acte tindrà lloc a Badalona, ciutat seu de l’entitat, al Teatre d’El Círcol (18:30).

L’acte institucional comptarà amb la presència de Chakir el Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, i d’Àlex Pastor, alcalde de Badalona.

Després dels parlaments institucionals hi haurà una taula de testimonis titulada “25 anys d’acció social: experiències i aprenentatges” amb membres del Patronat, usuaris, treballadors i voluntaris. A més s’estrenarà el curtmetratge commemoratiu dels 25 anys “Fil directe”, que reflecteix les idees de persones residents, a través de l’animació, sobre temes com l’habitatge, el treball, les addicions o les relacions socials. També de persones que treballen al CET Mansol Projectes.

L’acte és obert als públics de la Fundació i a la ciutadania. Cal confirmació d’assistència a través d’aquest formulari d’inscripció a l’acte (o trucant al tel. 93 465 82 86).