Actualitat

29/01/2019

Els alumnes de les Escoles Minguella de Badalona coneixen Can Banús

Alumnes de les Escoles Minguella de Badalona visiten cada any Can Banús per conèixer el centre d’acollida i també les experiències d’alguns dels residents. Alhora fan un projecte de captació de fons per a la Fundació Acollida i Esperança. Dos grups d’alumnes han visitat Can Banús els dies 18 i 25 de gener.

Després de visitar els espais de Can Banús i de veure el taller que feien els residents al matí, els alumnes van poder escoltar el testimoni d’alguns dels usuaris. L’impacte de l’addicció a les drogues així com la influència de les persones del teu voltant són alguns dels temes que van destacar.

“Es importante concienciarte desde joven.” Martín, resident de Can Banús.

Professionals de Can Banús també es desplacen a les Escoles Minguella per explicar la tasca del centre d’acollida i l’acompanyament socioeducatiu realitzat. Aquest cop l’explicació va anar a càrrec de l’Adrià Farré, educador.

Aquesta tasca divulgativa es realitza també a altres centres escolars, tant per part del centre d’acollida de Can Banús a Badalona com del centre d’acollida Convent dels Franciscans a la Bisbal d’Empordà.