Actualitat

03/12/2018

Participem a la trobada “Persones sense llar a Badalona” amb motiu del Dia Mundial

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Sense Llar, la Taula Sense Llar de Badalona va organitzar una trobada de reflexió sobre aquesta realitat el 26 de novembre (Centre Cívic La Salut). La Fundació Acollida i Esperança forma part d’aquesta Taula, juntament amb altres entitats -Càritas Diocesana de Barcelona, Fundació Roca i Pi, Fundació Mambré, Creu Roja Barcelonès Nord- i l’Ajuntament de Badalona.

Mijail Acosta, director d’Acollida i Esperança, va ser un dels encarregats de fer el tancament de l’acte destacant el greu problema de l’accés a l’habitatge dels usuaris de les entitats socials i de la ciutadania en general, així com la importància de la sensibilització i la posada en marxa de mesures conjuntes al respecte. També va intervenir en nom de la Taula Sense Llar de Badalona en el programa 360 de TV de Badalona (ho podeu veure aquí, a partir del minut 1:12:27).

Entre els assistents hi havia voluntaris del recompte de persones sense llar realitzat a Badalona el passat mes de maig. A la trobada es va fer un retorn de les dades del recompte i una presentació sobre la realitat de les persones sense llar. També es va fer una posada en comú entre tots els assistents sobre com es viu aquesta realitat. Finalment es va animar als assistents a consultar el nou apartat  de Voluntariat de la web de la Taula Sense Llar, on també hem inclòs oportunitats de voluntariat de la Fundació Acollida i Esperança.

Trobareu més informació i totes les presentacions exposades aquí:
Notícia “Què hem parlat a la trobada Persones Sense Llar a Badalona amb motiu del Dia Mundial?” (web de la Taula Sense Llar de Badalona)