Actualitat

12/12/2018

Més de 200 persones al Concert solidari amb la Big Band de Badalona

El Concert solidari de la Fundació Acollida i Esperança va reunir més de 200 persones que ens van voler acompanyar el passat diumenge 2 de desembre i gaudir de l’actuació de la Big Band de l’Escola de Música Moderna de Badalona. Va ser a la Parròquia de Sant Francesc d’Assís de Bufalà, al mateix barri on té la seva seu la Fundació.

Aquest ja tradicional concert solidari de Nadal reuneix la base social de la Fundació i és obert al públic.

Mijail Acosta, director de la Fundació, i Josep Maria Lluch, director adjunt, van obrir l’acte recordant la tasca que des de fa 25 anys realitza l’entitat de promoure espais d’acollida per a persones en situació d’exclusió social. Es va presentar el logotip dels 25 anys fent èmfasi en la importància de l’acompanyament en el camí de cada persona i en la confiança. El director de la Fundació va voler referir-se també a la celebració del Dia Mundial de la Sida el dia anterior (1 de desembre) com a dia commemoratiu en la lluita pels drets de les persones.

De seguida es va donar pas al concert de la Big Band de Badalona, dirigida per Carlos Vecino, que va anar presentant els diferents temes interpretats. El director de la Big Band va destacar que es tracta d’una formació amb més de 20 anys de vida on hi han anat passant diverses generacions de l’Escola de Música Moderna de Badalona. També que com a escola de la ciutat estaven molt satisfets de col·laborar amb la seva música en aquesta iniciativa solidària.

Els assistents al concert van poder gaudir d’un recorregut musical que comprenia un ampli ventall d’estils, des de clàssics de l’època daurada de les big bands com Count Basie i Duke Ellington fins a autors i arranjadors contemporanis.

Estíbaliz López Torrent, presidenta de la Fundació, va tancar l’acte agraint a la Big Band la seva participació i també a la Parròquia de Sant Francesc d’Assís per col·laborar en la celebració del concert, així com a totes les persones que hi van assistir.