Actualitat

12/12/2018

Donació d’aliments de Costa Cruceros a través del Banc dels Aliments

La Fundació Acollida i Esperança rep des del novembre una donació d’aliments preparats de Costa Cruceros a través del Banc dels Aliments de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa que pretén reduir els excedents alimentaris i que la companyia de creuers duu a terme també en altres ports del Mediterrani.

Lucía Parreño, directora tècnica de Can Banús, va participar el 22 de novembre en la presentació del projecte de donació per part de Costa Cruceros i el Banc dels Aliments de Barcelona agraint aquesta aportació.

La directora de Can Banús va remarcar que la Fundació és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones que pateixen exclusió social i que la iniciativa suposa un ajut a l’hora de cobrir les necessitats dels residents.

Vídeo de Costa Cruceros que explica la iniciativa: imatges de Can Banús i intervenció de Lucía Parreño al minut 6:30

Foto de grup en la presentació del projecte de donació gràcies a l’acord entre Costa Cruceros i el Banc d’Aliments de Barcelona