Actualitat

15/11/2018

Reflexionem sobre les “Persones Sense Llar a Badalona”: trobada el 26/11 (Dia Mundial Sense Llar)

Amb motiu del Dia Mundial de Persones Sense Llar, dilluns 26 de novembre la Taula Sense Llar de Badalona organitza una trobada per reflexionar sobre aquesta realitat. La Fundació Acollida i Esperança forma part d’aquesta Taula, juntament amb altres entitats -Càritas Diocesana de Barcelona, Fundació Roca i Pi, Fundació Mambré, Creu Roja Barcelonès Nord- i l’Ajuntament de Badalona.

A l’acte ens preguntarem per les causes i per què podem fer al respecte. Tindrà lloc el 26 de novembre, de 18:00 a 20:00h, al Centre Cívic La Salut (Avda. Marquès de Sant Mori s/n).

Comptarem amb testimonis que ens aproparan a com són i viuen les persones sense llar. També presentarem algunes de les dades recollides al recompte de persones sense llar a Badalona del passat 16 de maig

L’acte és obert a totes les persones interessades: podeu confirmar la vostra inscripció aquí