Actualitat

30/11/2018

Dia Mundial de la Sida: la Fundació s’adhereix al comunicat conjunt d’entitats

“L’esforç conjunt cap a una resposta positiva” és el lema del comunicat d’entitats conjunt amb motiu del Dia Mundial de la Sida 2018 (1 de desembre). Un any més la Fundació Acollida i Esperança s’hi ha adherit juntament amb més d’un centenar d’entitats.

El comunicat destaca els objectius de “conscienciar la societat i implicar-la en la resposta envers el VIH arreu del món”, així com impulsar “l’eliminació d’obstacles com la serofòbia o discriminació que parteixen les persones amb VIH”. Podeu veure el comunicat aquí.

Presència als mitjans

La Xarxa de TV Locals, en concret el programa Connecti.cat, va fer una connexió en directe al centre d’acollida Can Banús amb motiu del Dia Mundial de la Sida. Lucía Parreño, directora tècnica de Can Banús, va parlar sobre el perfil de les persones ateses i també hi van intervenir els residents Martí i Razvan per parlar de la seva experiència.

Podeu veure la notícia aquí.