Actualitat

22/10/2018

Voluntaris de “la Caixa” col·laboren amb la Fundació

Treballadors de CaixaBank han col·laborat com a voluntaris a la Fundació Acollida i Esperança la setmana del 15 d’octubre. La col·laboració s’emmarcava dins de la celebració de la Setmana Social de “la Caixa” durant la qual es promou que els empleats coneguin i prestin el seu ajut a entitats socials.

Entre converses i jocs de taula els voluntaris de la Caixa van acompanyar i compartir temps amb les persones residents del centre d’acollida Can Banús. També estava previst que col·laboressin en tasques de jardineria però no va ser possible degut a la pluja! Els voluntaris també van visitar el Centre Especial de Treball Mansol Projectes.

Per altra banda la mateixa setmana altres empleats voluntaris de CaixaBank van anar a Can Banús acompanyant a persones grans usuàries de la Fundació Roca i Pi. De la mà de Josep Maria Rojo Pijoan els assistents van poder conèixer la història de la finca de Can Banús i van compartir també l’estona del berenar amb els residents de Can Banús.