Actualitat

23/10/2018

TV de Badalona recull el 25è aniversari de la Fundació

Televisió de Badalona ha recollit el 25è aniversari de la Fundació Acollida i Esperança als seus informatius (23 d’octubre). En la notícia es posa de relleu que l’entitat vol continuar mantenint “la seva essència humanística” i que un dels seus reptes és poder acompanyar en les etapes més dependents de la vida de les persones usuàries.

La notícia recull declaracions de Mijail Acosta, director general de la Fundació. També el testimoni del Santi, resident al centre d’acollida Can Banús, qui està previst que passi a viure a un pis d’autonomia gestionat per la Fundació. També veureu imatges d’un taller de murals de fotos que van fer al matí els residents de Can Banús.

Notícia 25 anys Fundació a TV de Badalona (minut 10:43)