Actualitat

06/10/2018

Residents de Can Banús i d’Itaca participen a fires ciutadanes

Al setembre i a l’octubre hem participat a la Mostra d’Entitats del Barri Gòtic de Barcelona i també a la Fira de la Solidaritat de Badalona.

En concret, els residents van explicar el pis d’inclusió Itaca a l’estand de la 8a Mostra d’Entitats del Barri Gòtic (21 de setembre). En aquesta Mostra, coincidint amb les Festes de la Mercè, les entitats donen a conèixer els projectes que realitzen al barri i fan difusió al veïnat i a la resta d’organitzacions.

El 6 d’octubre vam participar a la Fira de la Solidaritat de Badalona també amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca de la Fundació. Residents de Can Banús van estar presents a l’estand d’aquesta Fira, on vam explicar el centre d’acollida Can Banús.