Actualitat

14/09/2018

Impacte de les entitats socials a Badalona: suma’t al debat el 26 de setembre

La Fundació Acollida i Esperança participarà en una taula-debat on es presentaran dades d’activitat d’entitats socials de Badalona, aprenentatges i reptes que tenim per davant. En l’acte participem onze entitats vinculades a la Fundació Roca i Pi.

Ho farem en una taula-debat oberta a la ciutadania titulada “Què estem fent per millorar l’atenció a les persones?”. Comptarem també amb la participació d’Alfred Vernis, professor d’ESADE i impulsor de projectes d’innovació i solidaris.

A qui atenem les entitats socials? Què necessitem per continuar amb aquesta atenció? Com podem implicar-nos com a ciutadans? Quina ciutat volem tots plegats?

L’objectiu de l’acte és exposar l’impacte de l’atenció realitzada a la ciutat per part d’aquestes entitats i debatre diferents punts de vista sobre els desafiaments que tenim a curt i a llarg termini, així com mostrar l’arrelament al territori i compromís amb la ciutat.

Us esperem dimecres 26 de setembre, a les 18:30h, al Centre Cultural el Carme! (C/Francesc Layret, 78-82).

S’agraeix confirmar assistència a: comunicacio@fundaciolasalutalta.org