Actualitat

06/09/2018

El Convent ofereix un Taller d’Esport i Moviment als residents

Els centres d’acollida de la Fundació ofereixen diferents tallers als residents segons les seves necessitats i interessos. El Convent dels Franciscans realitza els divendres a la tarda el Taller d’Esport i Moviment per fomentar l’exercici i millorar o mantenir l’estat físic, mental i social.

Amb 18 persones apuntades, el Taller d’Esport i Moviment inclou activitats esportives i psicomotrius. Hi ha un grup amb més autonomia i un altre que necessita més atenció i suport en les activitats a realitzar.

El taller engloba activitats com jugar a la petanca, fer un tros de camí de ronda acabant amb un bany a la platja de Calella o Llafranc a l’estiu i també activitats on es treballa la psicomotricitat a través del joc.

Un divendres al mes el grup del taller va al parc saludable que hi ha al costat del CAP de la Bisbal i realitza les diferents activitats que es plantegen al planell segons les necessitats de cada persona. D’aquesta manera es fomenta l’esport i els hàbits saludables dins de la comunitat.

Dins d’aquest taller, el Convent es va posar en contacte amb Urban Salut, organització que realitza dinamitzacions als parcs urbans, i va sol·licitar una sessió. En concret el 20 de juliol van fer una dinamització on van ensenyar als residents diferents exercicis i rutines del parc. Tots els residents van estar atents i seguint amb ganes les explicacions. Amb la grata sorpresa que al final van ser obsequiats amb unes samarretes tècniques! Aquest mes de setembre es programaran noves sessions al parc.