Actualitat

27/08/2018

Les vacances 2018, a Begues

Alegria, retrobament amb amics i ànims per continuar endavant! També l’oportunitat de canviar d’aires durant uns dies en un entorn diferent. Això és el que comenten alguns dels residents sobre què els hi ha aportat anar a les vacances 2018 de la Fundació.

Els residents dels centres d’acollida –Can Banús, Convent-, del pis Itaca i també usuaris del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma van gaudir d’uns dies de vacances del 31 de juliol al 5 d’agost. Aquest any hem canviat de casa amb la intenció de tenir unes instal·lacions més còmodes i adaptades per a tothom i hem estat per primer cop a la Casa de Colònies Josep Manyanet (Begues).

 

Vam fer diverses sortides i activitats durant aquests dies! Practicar kayak en el Canal Olímpic, elaborar crispetes ecològiques a la Masia La Fassina, banyar-nos a la platja de Castelldefels, caminar pel Garraf, anar a Sitges… També vam aprofitar per visitar el poble de Begues.

 

Dins de la casa de colònies vam fer, per exemple, una fira americana de jocs utilitzant material reciclat: bitlles, llançament de llaunes… Els residents van participar en l’elaboració d’aquests i d’altres materials en tallers que es van fer abans de les vacances. També vam aprofitar la piscina de la casa de colònies per fer aquagym!

 

La coral del Convent dels Franciscans va oferir una actuació que va ser molt aplaudida amb temes com “No dudaría” o “Resistiré”. També va haver-hi temps per explicar històries a través de diferents materials, ballar i, en definitiva, participar en activitats divertides en un entorn diferent. Destaquem també els moments de relaxació, tranquil·litat, conversa i jocs de taula al porxo de la casa de colònies.

A continuació us deixem unes quantes fotos més de les vacances 2018: fins l’agost que ve!