Actualitat

09/07/2018

Xavier Cruz, treballador de Mansol, promocionat a ajudant de producció

Xavier Cruz es va incorporar al Centre Especial de Treball Mansol Projectes al setembre de 2017 com a peó industrial. Havia estat usuari del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma de la Fundació (SAVA) i venia derivat d’aquest programa. “Necessitava tenir una feina que m’ajudés a estabilitzar la meva vida”, ens comenta.

Després de treballar com a peó industrial, aquest any 2018 ha aconseguit una promoció com a ajudant de producció a Mansol. “Per a mi poder tenir aquesta responsabilitat ha estat un gran pas. M’agrada molt treballar en el manteniment de les màquines i ajudar als companys, destaca el Xavier.

En sorgir la necessitat de contractar un ajudant de producció, Mansol va optar per formar el Xavier perquè desenvolupés aquesta tasca per la seva ràpida integració, dinàmica de treball i relació amb els companys de feina. Felicitats Xavier!