Actualitat

25/06/2018

Un grup de residents del Convent dels Franciscans col·laboren amb Ràdio Bisbal

Nou residents del Convent dels Franciscans han participat en la gravació de dos programes de Ràdio Bisbal. La iniciativa ve arrel de les pràctiques del màster realitzades per la musicoterapeuta i psicòloga Dolors Molina, i s’emmarca en la línia de potenciar la participació de les persones residents en activitats de la comunitat.

En aquests programes es va parlar sobre música, informació de diferents grups, curiositats, i també es van dedicar cançons. A més els residents van col·laborar en una gravació en directe durant la fira “Mercat al carrer” de l’1 de maig a la Bisbal de l’Empordà.

“Nunca había estado en un estudio de radio, me gustó mucho”. Rafael Martín

Gràcies a la col·laboració amb aquesta emissora, de cara al setembre està previst  un projecte en què Ràdio Bisbal cedirà un espai al grup de residents del Convent . També es cedirà un espai a una persona que havia estat usuària del centre.

Podeu escoltar una de les gravacions aquí, a partir del minut 48:30: Especial 1 de maig