Actualitat

24/06/2018

Setmana Cultural 2018 a Can Banús

Què tenen en comú el Cosmocaixa, els dinosaures de Jurassic World i el poble de Tossa de Mar? Tots ells han format part de la Setmana Cultural 2018 a Can Banús durant la qual residents i professionals realitzen activitats culturals i sortides. El bon ambient i el companyerisme han estat els protagonistes.

L’objectiu és fomentar espais culturals i lúdics de convivència fora de la rutina habitual del centre aprofitant el bon temps.

“Me he apuntado a casi todas las salidas. La Semana Cultural me gusta porque haces cosas diferentes y lo disfrutas en grupo, en armonía con los demás.” Santiago

Aquest any destaquem com a novetats la visita a museus com el CosmoCaixa o el Museu de la Xocolata. També les sortides, com en anys anteriors, al parc d’atraccions del Tibidabo i la Illa Fantasia, així com la ja tradicional excursió a la platja de Tossa. Un any més els residents també han muntat a cavall a la hípica de Castellar del Vallès.

“Ha sido la primera vez que montaba a caballo y lo disfruté mucho. Pasé un rato muy agradable con los compañeros y en contacto con la naturaleza.” Juan Cerezuela

La tarda de cinema amb la pel·lícula “Jurassic World” i l’espectacle de teatre “Impro Show” han estat algunes de les activitats preferides i amb més assistents de la Setmana Cultural 2018. L’any que ve més!

Aquí a continuació podeu veure fotografies d’algunes de les sortides: