Actualitat

28/06/2018

Estíbaliz López, nova presidenta de la Fundació

Estíbaliz López Torrent és la nova presidenta de la Fundació Acollida i Esperança. D’acord amb els estatuts de la nostra entitat, l’11 de juny l’Arquebisbat de Barcelona va aprovar la composició del nou Patronat per quatre anys. Aquesta composició respon a la proposta dels membres del Patronat acordada en reunió del dia 26 de febrer.

L’Estíbaliz ha estat vicepresidenta del Patronat des del 2008. La seva implicació en el desenvolupament del càrrec i la seva vinculació com a voluntària a la Fundació fan que conegui a fons l’entitat i són motius pels quals la resta del Patronat li va proposar ocupar el càrrec de presidenta després que ens deixés en Pare Costa aquest 2018. Alhora el Patronat va considerar la seva dimensió professional com a metgessa i els seus valors personals.

“Em vaig enamorar de la Fundació quan vaig saber que era una llar formada per professionals i col·laboradors que treballa en equip per acollir a persones excloses socialment que necessiten restablir la seva salut i la seva vida i que pateixen una gran soledat. Donar esperança i acompanyar-les en el procés de canvi és el gran èxit de tots els qui col·laborem o treballem a la Fundació. Des del Patronat, cadascú amb la seva expertesa i en estreta col·laboració amb la Direcció General, vetllem perquè així sigui i també pel creixement i la sostenibilitat de l’entitat.” Estíbaliz López