Actualitat

11/06/2018

La Xarxa entrevista al director de la Fundació i a una persona resident de Can Banús

El programa d’entrevistes divulgatives “Stock de Ràdio” de La Xarxa va parlar de la Fundació i de la seva lluita contra l’exclusió social el 15 de maig. Ho va fer a través del testimoni de Mijail Acosta, director de la Fundació Acollida i Esperança, i de Martín, resident al centre d’acollida Can Banús.

La importància de millorar l’estat de salut va ser un dels punts destacats pel Martín, així com la importància de recuperar la confiança i la seguretat. En aquest sentit el director de la Fundació va remarcar que és clau fer protagonista del seu propi procés a la persona i que cada persona és diferent, encara que sovint hi ha patrons de desigualtat social que hi influeixen.

Podeu escoltar l’entrevista aquí.