Actualitat

20/05/2018

Parlem del Recompte de Persones Sense Llar 2018 a Ràdio Estel

Sensibilitzar a la ciutadania i tenir una eina que permeti apuntar tendències són alguns dels objectius del Recompte de Persones Sense Llar. Ho va apuntar Mijail Acosta, director de la Fundació Acollida i Esperança, al programa “Àngels” de Ràdio Estel (17 de maig).

El director de la Fundació va recordar que a Badalona es van comptabilitzar 57 persones sense llar, a les quals cal sumar les 172 persones que estaven en algun tipus de recurs residencial o infrahabitatges. “Les persones que dormen al carrer són la punta de l’iceberg de la precarietat, desigualtat i pobresa que hi ha al nostre voltant”, va destacar Mijail Acosta.

A l’entrevista també es va fer menció de l’acompanyament de la Fundació Acollida i Esperança a persones afectades pel VIH/sida.

Trobareu l’entrevista aquí