Actualitat

10/05/2018

Jocs Florals de la Fundació Acollida i Esperança

Per primera vegada el certamen ara obert a residents, professionals i voluntaris de l’entitat

El lliurament de premis es va fer el passat 28 d’abril als jardins de Can Banús en un matí assoleiat i es va convertir en una festa de les lletres, dels sentiments i del sentit de la Fundació. Els guardonats de l’edició de 2018 han estat Jordi Salvador, Martin Mimbreras i Josep Maria Alarcón que s’han endut els premis de les categories de prosa, poesia i arts plàstiques. Però més enllà de la qualitat de les obres i de la il·lusió i la dedicació que hi han posat els participants, el que destaca d’aquesta celebració al voltant de Sant Jordi és la participació i la voluntat de celebrar la literatura, l’art i la creativitat.

dav