Actualitat

18/04/2018

Tornen les nits del barri del Convent de La Bisbal d’Empordà

Aquest dijous comença de nou el cicle d’espectacles amb la Companyia Ortiga que presentarà “El gran mag Baldiri” 

El claustre del Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà torna aquest 2018 a ser escenari del cicle d’espectacles ‘Les Nits al Barri del Convent’.

Aquest projecte -iniciat el 2016- està plantejat com un cicle d’espectacles de cafè-teatre que es realitzaran durant 5 dijous, els mesos de maig, juny i juliol a la Bisbal d’Empordà. Els espectacles seran de diferents tipus: De clown, monòlegs, contes per adults, teatre, titelles, perfomance, noves tendències…

Els nom de ‘Les Nits del Barri del Convent’ té a veure amb la situació dels dos escenaris on es faran les actuacions: El Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal i també perquè els organitzadors són la gent de l’ Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent.

Tot seguit teniu descrita la programació de l’estiu de 2018

Dijous, 10 de maig de 2018, a les 21:30 h
Cia. Ortiga presenta “El gran mag Baldiri”

Quants de nosaltres en les nostres vides en algun moment ha sentit l’impuls de fer el que realment li agrada i ha posat en marxa aquesta aventura?
Un sastre solitari, temptat de realitzar el seu somni, ser un gran mag.
Podem triomfar sobre el fracàs?
L’absurd i el ridícul van de la mà en les seves imperfeccions poètiques, creant un repertori sense precedents d’il·lusions i situacions imprevistes.
Un diàleg en silenci.
Un camí solitari de falles i desastres.

Dijous 24 de maig de 2018, a les 21:30 h
Marta Renyer presenta “El gran cabaret de Elvira”

Elvira és una dona que somia ser artista. Després de molts anys d’assaig i preparació, avui estrena el xou amb el qual per fi podrà enlluernar al món del teatre gràcies a totes les seves qualitats. Ha preparat una mostra dels seus millors talents artístics: màgia, manyaga, poesia, dansa i art dramàtic. Elvira ho té tot perfectament planejat però ara, ha arribat el moment…

Dijous 7 de juny de 2018, a les 21:30 h
Merche Ochoa presenta “De fades, fetilleres i heroïnes”

Un recorregut per la Història amb perspectiva femenina, començant per Eva fins als nostres dies. Un camí darrere les empremtes de dones que trepitgen fort, descalces, amb xancles, esportives o talons. Contes màgics, perversos, poètics, quotidians, que ens parlen i ens expliquen fades, fetilleres i heroïnes de tots els temps, això si, amb molt d’humor.

Dijous 21 de juny de 2018, a les 21:30 h
Criant Pèl presenta “Handy”

Dos mans són suficients per a expressar-se? Es pot tenir el morro de fer una funció sense ensenyar el propi morro? L’actor Ovidi Llorente s’ha posat “mans a la obra” i presenta les seves possibilitats dins d’una cortina. Un espectacle d’humor fet a mà on el públic també hi participa.

Dijous 5 de juliol de 2018, a les 21:30 h
Carlo Mô presenta “Mô mentos”

Carlo Mô ens proposa viatjar, viatjar en el temps, viatjar cap a la seva vellesa. Potser el viatge és des del seu futur al nostre present o del nostre present al seu futur. Sigui com sigui serà un viatge muntat en els jocs i la particular manera de veure la vida d’aquest pallasso.
Pàgina oficial de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre
Facebook oficial de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre