Actualitat

28/04/2018

Javier Fesser, director de cinema, agraeix a la gent d’Itaca que ha anat a veure la seva nova pel·lícula al cinema

Javier Fesser és director de cinema, guionista i publicista i aporta una de les mirades més singulars del cinema espanyol. Després d’haver dirigit títols com ‘El milagro de P. Tinto’ (1998), ‘La gran aventura de Mortadel·lo i Filemó’ (2003) o ‘Camino’ (2008) aquest 2018 ha estrenat ‘Campeones‘, una pel·lícula que explica la història d’un entrenador de bàsquet que, per ordre d’un jutge, s’ha de fer càrrec d’un equip de persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb aquesta historia Fesser se submergeix en el desconeixement i sovint el despreci amb què molta gent tracta les persones amb discapacitat. La gent d’Itaca van anar a veure la pel·lícula al cinema i el regal que van rebre va ser aquest vídeo de Fesser on els agraeix que hagin triat la seva pel·licula.