Actualitat

15/03/2018

Noves xerrades de testimoniatge i històries de vida a instituts

Treballadors i usuaris del Convent es troben amb alumnes de 3r d’ESO de l’IES Montgrí per explicar les experiències vitals amb els consums de drogues i el VIH

Una vegada més i, de nou, un èxit. L’Olga Garrigo, la Rocío Escobar, el Josep Tebar ,el Juli Fernàndez i el Jesús González han estat aquesta vegada les cinc persones que han participat de les xerrades amb alumnes d’institut. Ja fa temps que els centre educatius propers a La Bisbal s’interessen per aquestes xerrades en què usuaris o exusuaris del Convent xposen el seu testimoni com a persones que han passat pel consum de drogues i que conviuen amb el VIH/Sida. Aquest cop ho han et davant dels alumnes de 3r d’ESO de l’institut Montgrí, de Torroella de Montgrí.

Els joves -frapats pels testimonis- han pogut fer preguntes que els amoïnen i han tingut l’oportunitat d’escoltar de primera mà les conseqüències d’aproximar-se a les drogues.