Actualitat

19/03/2018

Jocs Florals a Can Banús i Convent

Per primera vegada, aquest certamen literari relacionat amb Sant Jordi es fa obert a professionals, voluntaris, amics, donants i residents de les cases

El proper dia 13 d’abril es tanca el termini de lliurament dels originals dels Jocs Florals 2018. Les categories són prosa, poesia, arts plàstiques (fotografia, dibuix, pintura, escultura…) amb les tres temàtiques tradicionals: amor, amistat i natura. Com a novetat d’aquest 2018 es poden presentar treballs en grup. D’aquesta manera es facilita la participació de tots aquells residents que tinguin més dificultats.
Totes les obres hauran d’anar signades sota pseudònim i els treballs s’han d’entregar dins d’un sobre gran, l’obra han d’anar signada amb el pseudònim i a dins hi ha d’haver un sobre que contingui el nom real de l’autor.El jurat dels premis serà secret.

El lliurament de premis es farà el proper 28 d’abril a Can Banús.