Actualitat

28/03/2018

Can Banús se’n va a la neu

La sortida anual a la muntanya és un moment únic i valuós per a l’equip professional i els residents perquè és una oportunitat de convivència distesa i de lleure

Els dies 6 i 7 de març Can Banús va fer la sortida anual a la neu. Aquest any el temps ha estat immillorable, amb sol i sense vent i la Molina estava molt nevada, per tant es va gaudir d’una jornada de trineus, jocs amb boles de neu i caminades per la muntanya.

A la tarda es va fer la passejada per Puigcerdà i el seu estany i per fer una visita al bonic poble de Martinet. Contra tot pronòstic es va poder arribar caminant fins a dalt de tot de la muntanya del poble, tots els professionals i residents ho van poder fer, i després es va poder gaudir de les vistes espectaculars a la Serra del Cadí.

Aquestes escapades són moments únics i molt valuosos, tant pels residents com pels treballadors, i ofereixen a tots l’oportunitat de conviure i compartir junts en un context distès i amable experiències que molts d’ells no han pogut viure mai.

La Lucía Parreño, directora de Can Banús, a la tornada de la sortida afirmava que “l’ambient que es va generar va ser de riures continus, de molt ‘bon rollo’ entre tots, de molta solidaritat i ajut. El paisatge i el clima afavorien aquesta sintonia. Tant és així que algunes de les persones que viuen a Can Banús va dir que no volien tornar encara, que havia estat una sortida maquíssima, que s’ho havien passat molt bé i que s’haurien pogut quedar més dies junts.”