Actualitat

02/01/2018

El pòster sobre la malaltia del VIH fet pels residents de Can Banús, al passadís de l’Hospital de Dia de VIH de Can Ruti

Just abans de les festes de Nadal, els homes i dones que viuen a Can Banús van anar a portar a l’Hospital de Dia de VIH de Can Ruti el pòster que han fet sobre la malaltia del VIH

Amb l’excusa del Dia Mundial de la Sida, que se celebra anualment l’1 de desembre, les persones que viuen al centre d’acollida de Can Banús, a Badalona, van fer un pòster sobre la malaltia. Dibuixos de com és el virus, missatges contra l’estigma i el rebuig social i tota la creativitat de l’equip de la casa per sensibilitzar la població. Des de fa uns dies, el pòster està penjat en un dels passadissos de l’Hospital de Dia de VIH de Can Ruti, on es tracten i fan seguiment de la malaltia els residents de Can Banús.