Actualitat

09/01/2018

Donació de pollastre de Kentucky Fried Chicken a través del Banc del Aliments

Des de fa unes setmanes, Can Banús rep periòdicament pollastre fregit que reaprofitem a la cuina del centre. D’aquesta manera el menjar no es llença i s’estalvia en la llista de la compra de la casa

De tant en tant, a Can Banús es fan dinars ‘especials’, ja sigui perquè és l’aniversari d’alguna de les persones que viuen a la casa i poden triar el menú del dia o perquè es produeixen fets com la donació de pollastre fregit de Kentucky Fried Chicken a través del seu franquiciat Amrest. L’empresa ha decidit donar l’excedent de pollastre al Banc dels Aliments perquè es pugui aprofitar i va ser el Banc dels Aliments qui es va posar en contacte amb l’entitat per veure si ens podia interessar aquesta donació.

De manera que des de fa unes setmanes, periòdicament rebem el pollastre congelat i el reutilitzem en els nostres menús. Els plats nous que hem fet són: una amanida césar, lassanya de pollastre i espinacs, croquetes, pebrots del piquillo farcits o canalons.

La donació alimentària és un acció que reporta beneficis per ambdues bandes. És a dir, per part de l’empresa fan que el seu excedent alimentari pugui ser aprofitat i consumit i per part de l’organització que rep la donació, s’estalvia en el pressupost de compra de la cuina.