Actualitat

19/12/2017

Nit d’emocions, paraules i música. Nit per a la Inclusió Social de la Fundació Acollida i Esperança

Prop de 300 persones han assistir aquest dissabte a la primera edició de la Nit per a la Inclusió Social de la Fundació Acollida i Esperança al Teatre Principal

Amb el concert solidari s’han recollit 3.500€ que es destinaran al projecte de pisos d’inclusió que l’entitat desenvolupa a Badalona

El músic de la Bisbal, Carles Sanjosé -veu del projecte musical Sanjosex- i el saxofonista badaloní, Martí Serra i el guitarrista Josep Traver van oferir les seves cançons compromeses i plenes de sensibilitat

Dissabte el Teatre Principal va quedar petit per assistir a la primera edició de la Nit per a la Inclusió Social de la Fundació Acollida i Esperança. Una trobada de paraules, testimonis i música per explicar la feina de l’entitat i donar la veu a les persones amb exclusió social i vih que viuen als recursos i serveis.

L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, va adreçar unes paraules als assistents on va posar en valor “la dignitat, qualitat, humanitat, generositat, solidaritat, i sinceritat de la seva vivència diària lluitant per reconstruir esperances” d’Acollida i Esperança.

Els músics badalonins Martí Serra i Josep Traver i el cantautor de la Bisbal d’Empordà, Carles Sanjosé, van aportar la seva creativitat i sensibilitat a la vetllada interpretant les cançons ‘Guillem’, ‘Coses que costen de dir’ i ‘Tardor’, del disc ‘Cançons mecaniscrites’, de Martí Serra i ‘Corriol’, ‘Content i bé’ i ‘El joc’ de Carles Sanjosé, dels discos ‘Festival’ i ‘Al marge d’un camí’.

Com a sorpresa final la coral del Convent dels Franciscans de la Bisbal va interpretar 3 nadales en un dels moments més emocionants de la vetllada.

S’han recollit 3.500€ entre les entrades al concert i la fila zero que es destinaran a acondicionar un nou pis del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma a Badalona.