Actualitat

29/11/2017

Nova xerrada a l’IES de Verges sobre droga, VIH i consum

Els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Escola Francesc Cambó i Batlle han escoltat homes i dones que viuen al Convent o que ara ja han sortit a un pis del SAVA i han fet preguntes sobre les seves experiències vitals 

En Rafa i l’Olga, que actualment ja viuen en un pis de SAVA a la Bisbal, la Monica Escobar del Convent, i el Jesús González que havia viscut a la casa i actualment és treballador de la Fundació, van seguir un any més amb la tasca de sensibilització als joves amb una xerrada a l’IES de Verges.

Aquesta activitat, que ja fa uns anys que es realitza periòdicament, ofereix l’oportunitat als estudiants de 2n d’ESO, d’entre 13 i 14 anys, un contacte amb la realitat del consum de droga. En aquesta edat, alguns d’ells ja s’hi han aproximitat o fins i tot les han tastat i és un moment òptim perquè puguin sentir de primera mà testimonis vitals de les conseqüències personals, de salut i professionals del món de la droga. De nou, una experiència molt útil per a estudiants, professors i també per a les persones que viuen als centres de la Fundació.