Actualitat

28/11/2017

L’historiador Eduard Puig fa una xerrada sobre la situació política Catalunya-Espanya

L’assemblea de persones residents de Can Banús va fer una petició de formació: una xerrada per situar el context històric i polític del conflicte Catalunya- Espanya. El passat 22 de novembre, el doctor en història Eduard Puig els va oferir un repàs dels darrers 300 anys fins a l’actualitat

Gairebé dues hores. Gairebé dues hores parlant d’història contemporània i de la relació Catalunya- Espanya. El 22 de novembre els homes i dones que viuen a Can Banús van assistir a una classe d’història. Donada l’actualitat política relacionada amb el procés d’independència de Catalunya, els residents van demanar una sessió de formació per aclarir dubtes i comprendre el context històric que ens ha fet arribar fins a l’actualitat. Així doncs, i com a petició de l’assemblea de residents, l’historiador badaloní Eduard Puig va fer una xerrada històrica amb col·loqui posterior sobre els darrers 300 anys.