Actualitat

10/11/2017

Els productes de l’Horta de Santa Clara, imatge del Giving Tuesday del Mercat Social

El Mercat Social de Voluntaris.cat tria la producció ecològica i social per il·lustrar la seva participació a la campanya mundial #GivingTuesday, del 28 de novembre

Fes un regal que dona una oportunitat. Amb aquest lema el Mercal Social de Voluntaris.cat participa de la campanya mundial #GivingTuesday que tindrà lloc el 28 de novembre. Es tracta d’un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

Així doncs, per il·lustrar la campanya d’enguany han triat la producció social i ecològica de l’Horta de Santa Clara perquè comprant els patés i confitures de verdures i hortalisses ecològiques ajudaràs al projecte agrosocial Horta de Santa Clara que permet la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Per celebrar el Giving Tuesday 2017 gaudeix de la GivingPromo: fes la teva comanda on line al web d’El Mercat Social i no paguis els costos Entra al web d’El Mercat Social i descobreix la millor manera de regalar.

A El Mercat Social es poden trobar més de 200 productes i serveis elaborats per entitats socials que promouen noves oportunitats sociolaborals, millorant la qualitat de vida de més de 6.000 persones.

Què guanyes?

  • Afavorir la creació de llocs de treball i la formació de persones que es troben amb especials dificultats en el seu procés d’inserció sociolaboral
  • Contribuir a la compra responsable recolzant iniciatives d’economia social
  • Tastar productes ecològics i de proximitat, respectuosos amb les persones i el territori
  • Regalar d’una manera solidària amb productes únics i originals elaborats per entitats socials
  • Posa el teu gra de sorra i suma’t al GivingTuesday amb una compra que ajuda a molts!