Actualitat

21/11/2017

Curs de cuina bàsica per a persones a punt d’anar a viure pel seu compte

El Convent torna a posar en funcionament un curs de cuina bàsica enfocat a les persones que estan a punt de fer el salt a viure de manera autònoma

El Rafa, el Josep Lluís, el Lyes, el Javier i el Krystjan són 5 homes que estan acabant el seu recorregut socioeducatiu al Convent dels Franciscans. Comencen a visualitzar la possibilitat de viure de manera autònoma, ja sigui en un pis de la Fundació a través del SAVA o llogant-ne un pel seu compte.

Per aconseguir fer aquest pas han d’aprendre, per exemple, a cuinar ja que alguns d’ells no ho han fet mai. Així, el Jesule, que és educador del Convent ha posat en marxa una nova edició del curs de cuina per a principiants: cuina bàsica, simple per a tenir una dieta equilibrada.