Actualitat

15/11/2017

Can Banús explicat a 50 alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Minguella

Cada any el centre fa un projecte de captació de fons per a Can Banús i per Nadal fan una visita al centre i enguany, per primer cop, des de l’equip de la casa d’acollida hem anat a les aules

Xerrada d’una hora per explicar què es fa a Can Banús, qui hi viu, perquè han arribat aquí i per resoldre dubtes sobre el VIH/Sida i el consum de drogues. La trobada amb 50 alumnes de l’Escola Minguella de Badalona ha estat molt profitosa perquè ha donat l’oportunitat de parlar de qüestions com l’exclusió social, les seves causes i conseqüències o què passa amb les drogues amb un públic jove però ja molt conscient d’aquestes realitats.

La d’aquest mes de novembre a Badalona se suma a altres iniciatives educatives que es duen a terme amb instituts públics de Badalona i, molt especialment, amb IES del Baix Empordà de la mà del Convent dels Franciscans.